01 Kasvata bisnestäsi: Tarinani itsepäisyydestä ja Mamaonbis-yhteisöstä

01 Kasvata bisnestäsi: Tarinani itsepäisyydestä ja Mamaonbis-yhteisöstä

posted in: Yrittäjyys | 0

 

Tänään on suuri päivä. Ensimmäinen Mamaonbis Podcast on ulkona! Kuuntele se tästä!

 

Mamaonbis Podcast osa 1

 

Todella pitkään podcast on ”poltellut” mielessäni. Ihan kuin Planner aikanaan (kerron tästä tässä ekassa lähetyksessä). Ja nyt olen niin innoissani, että saan sen vihdoin käyntiin!

 

Mamaonbis on jo viiden vuoden ajan toiminu inspiraationa ja tsemppinä monelle yrittäjä-äidille bisneksen perustamiseen, että haluan nyt jatkaa sitä vielä voimakkaammin.

 

Koska tää on niin tuttua minulle, ja monelle muulle.

 

Unelmani on, että Mamaonbis-sivuston avulla yhä useampi voisi toteuttaa omaa unelmaansa niin, että elämä olisi tasapainossa. Tasapainossa niin, että raha tulisi riittävästi kohtuullisella työmäärällä ja muullekin elämälle jäisi aikaa. Toivon, että pystyn omalla työlläni auttamaan yrittäjiä tekemään lisää rahaa ja saamaan myös kallisarvoista vapaa-aikaa!

 

Tämä on nyt mun ihan ensimmäinen podcast-lähetys. Jossa haluan kertoa miksi teen tätä. Miksi Mamaonbis on olemassa?

 

Mamaonbis Podcastissa puhutaan kerran viikossa yrittäjyydestä, äitiydestä ja niiden yhdistämisestä. Omien ideoiden toteuttamisesta ja siitä vapaudesta rakentaa yrittäjänä elämästään sellaisen, josta aina on unelmoinut.

 

Joka toinen viikko annan vinkkejä bisneksen kasvattamiseen. Joka toinen viikko vieraanani on joku ihana, upea, menestynyt yrittäjä-äiti. Jolla on sullekin jotain annettavaa.

 

Jokaisesta podcast-lähetyksestä tulet saamaan inspiraatiota ja vertaistukea yrittäjä-äidin arkeen.

 

Tässä ensimmäisessä lähetyksessä kerron siitä käänteentekevästä tapahtumasta, joka johti Mamaonbis-blogin perustamiseen. Ja yhteisön syntymiseen.

 

Kerron tässä lähetyksessä myös siitä, mitä yrittäjyys mulle merkitsee. Ja uskon, että voit samaistua.

Jos haluat tiedon uusista podcast-lähetyksistä jatkossa, käy tykkäämässä Mamaonbisistä Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa. Ja jos olet äiti ja haluat perustaa yrityksen, yrittäjä joka haluaa perustaa perheen tai olet jo yrittäjä-äiti ja haluat liittyä mukaan erittäin rentoon ja avoimeen yhteisöömme, tule mukaan Mamaonbis-yhteisöön.

Ja jos haluat auttaa yrittäjä-äitejä saamaan sanansa kuuluviin, pistä podcast jakoon. 🙂

Comments

comments