02 Niina Stolt: Älä mahdu muottiin, minäkään en

02 Niina Stolt: Älä mahdu muottiin, minäkään en

posted in: Mamaonbis | 0

Ensimmäinen upea yrittäjä-äiti, jota haastattelen podcastissani on Niina Stolt, valokuvaaja, ihana elämys Oy:n ja Studio Onnin yrittäjä, Älä mahdu muottiin -projektin toinen käynnistäjistä. Niinalla on valtavasti palloja ilmassa, mutta hoitaa kaiken lisäksi myös kahta pientä lasta.

 

Mamaonbis Podcast osa 2

 

Jos haluat kuunnella podcastin Spotifyssa, klikkaa tästä >>

Puhelimessa voit kuunnella podcastin myös:

iPhonessa tästä >>

Androidissa tästä >>

 

Tässä jaksossa Niina kertoo miten hän löysi uuden missionsa parantaa maailmaa yhtiökumppaninsa Mirkku Merimaan kanssa ja sitä kautta myös enemmän merkitystä yrittämiseen.

 

Lisäksi lähetyksen päätteeksi Niina antaa omat vinkkinsä siihen, miten jokainen voi esiintyä edukseen valokuvissa, mikä on tärkeää erityisesti yrittäjälle, joka haluaa rakentaa omanlaistaan brändiä verkossa.

 

Usein se itse otettu selfie on kuvana parempi kuin toisen ottama kuva. Monelle on jo muodostunut se oma selfiekulma, johon osaa asettua missä vain. Mutta kun tulee kuvatuksi kokovartalokuvaan tai ryhmäkuvaan, niin miten osaa tai uskaltaa rentoutua, hymyillä ja asettua sellaiseen asentoon, missä erottuu edukseen?

 

Tässä podcastissa saat kokeneen kuvaajan vinkit siihen, miten asetat itsesi kameran eteen ja saat aina onnistuneet kuvat!

 

Niinan löydät näistä:

Älä mahdu muottiin

Ihanaelamys.fi

Studioonni.com

Comments

comments