05 Kasvata bisnestäsi: Uusien alkujen ja kasvun vuosi 2019

05 Kasvata bisnestäsi: Uusien alkujen ja kasvun vuosi 2019

posted in: Yrittäjyys | 0

 

Tässä jaksossa kerron avoimesti viime vuodestani: mitä opin bisneksestä (ja itsestäni) vuonna 2018. Ja mitä suunnittelen tälle vuodelle 2019. Mitä kasvavia trendejä sitten olen maailmalla havainnut? Markkinoinnissa ja asenteissa? Miten sinun pitäisi huomioida muutos bisneksessäsi? Ja mitkä digimarkkinoinnin keinot kasvavat entisestään vuonna 2019? Kuuntele nämä tästä jaksosta!

 

Mamaonbis Podcast osa 5

 

Jos haluat kuunnella podcastin Spotifyssa, klikkaa tästä >>

Puhelimessa voit kuunnella podcastin myös:

iPhonessa tästä >>

Androidissa tästä >>

 

Tää on mun vuoden 2019 eka podcast-lähetys. Ja samalla 2018 vika, sillä koska olen ollut koko joululoman sängyn omana, lähes ainakin, välillä enemmän ja välillä vähemmän ja ääni poissa ja aika lailla aivottomana, niin en päässyt aiemmin tekemään joulun jaksoa.

 

Ja sen vuoksi olen nyt sitäkin kiitollisempi että pääsin viimein tähän hetkeen. Tässä jaksossa kerron rehellisesti, mitä opin vuonna 2018 ja mitä aion oppia vuonna 2019. Ja mitä itse näen että ovat ne trendit, jotka vaikuttavat maailmaan, ja meihin yrittäjiin. Miten voit hyödyntää trendejä sun omassa markkinoinnissa, siitä puhun lopuksi.

 

Mutta ensin siitä mitä opinkaan viime vuonna.

 

Vuosi 2018 oli kuten aiemmatkin todella tapahtumarikas. Monella tapaa. Tuntuu siltä että ajasta vuosi sitten on ikuisuus, sillä olen taas muuttunut niin paljon. Opin paljon bisneksestä ja itsestäni. Olen viimein tajunnut että en pysty tähän yksin.

 

Olen jo reilun vuoden yrittänyt löytää keinoa saada bisnekseni kasvamaan. Siis räjähdysmäisesti. Tiedän, että siihen on joku viisastenkivi, mutta mikä se on just mulle, koska keinoja on varmasti monia, niin sillä tiellä olen yhä.

 

Vuonna 2019 aion tukea jaksamistani rakentamalla tiimiä, merkitä kalenteriin loma-aikaa ja palata kehittämääni systeemiin, jossa säästyn stressiltä ilman tiukkoja deadlineja.

 

Eli se mitä ensi vuonna tavoittelen on johtamisen kehittäminen ja todella tärkeä juttu, mikä liittyy jaksamiseen, henkiseen kasvuun. Tavoitteenani on löytää itselleni henkiset rajat, horjumattomuuden, tai sen kyvyn toipua ja palautua stressistä, kerätä itseeni enemmän positiivista energiaa.

 

Mitä tässä maailmassa siis tapahtuu ja miten voit vaikuttaa?

 

Tulevana vuonna 2019 tulee kasvamaan niin ekologinen ajattelu kuin eettisyys ja vastuullisuus. Myös henkisyys. Podcastissa puhun siitä, miten tämä vaikuttaa myös markkinointiisi.

 

Puhun myös siitä, miten voit tehdä vaikutuksesi maailmaan. Ja miksi meidän suomalaisten pitäisi ajatella osaamisemme viemistä ulkomaille verkon välityksellä. Puhun myös sosiaalisesta mediasta ja markkinoinnin automatisoinnista. Ja brändäämisestä. Ja siitä, miksi maailmalla kiinnostaa suomalaisuus.

 

Ilmoittaudu mukaan ”TÄÄ ON SE VUOSI” Vuosisuunnittelu -webinaariin KE 16.1. klo 13.30-15 >>

 

Kiinnostuitko markkinoinnin automatisoinnista? Tilaa maksuton Myyntiputki-koulutus tästä >>

 

Muita lähetyksessä mainittuja linkkejä:

Leena Siitonen, Hyvät Vibat -valmennus

Comments

comments