06 Punkkariyrittäjä Riina Laaksonen: Miten löydät rauhan kiireenkin keskellä

06 Punkkariyrittäjä Riina Laaksonen: Miten löydät rauhan kiireenkin keskellä

 

Riina Laaksonen, Lupaus Hyvinvointistudion ja Nordic Fit Maman perustaja vieraili Mamaonbis Podcastissa lokakuun 2018 lopussa. Meidän keskustelussamme tuli esiin todella monta juttua, joista ollaan ihan samaa mieltä… Energian merkitys, vapauden tärkeys, vastuullisuus, oma hyvinvointi äitinä ja yrittäjänä, kiitollisuus kaikesta tästä… ja erityisesti se, miten asioita voi tehdä omalla tavallaan ja menestyä. Kapinallisesti punkkarityyliin oman vision ja arvojen mukaan. ”I did it my way…”

 

Kuuntele keskustelumme tästä

Mamaonbis Podcast osa 5

 

 

Jos haluat kuunnella podcastin Spotifyssa, klikkaa tästä >>

Puhelimessa voit kuunnella podcastin myös:

iPhonessa tästä >>

Androidissa tästä >>

 

Tapasimme Riinan kanssa vain kerran ennen tätä haastattelua. Mutta totesin meidän olevan sielun siskoja monessa asiassa. Siinä mikä oli syynämme lähteä yrittäjiksi, mikä on visiomme yrittäjyydestä, arvomme ja ne asiat, joita teemme palautuaksemme.

 

Riina kertoo lähetyksessä, mikä johti loppuvuodesta siihen, että hän päätti rohkeasti sulkea Hyvinvointistudion ja jatkaa toimintaa digitaalisesti. Ja miten hän kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Ja lopuksi antaa viisi huippuvinkkiä siihen, mitä sun pitää tehdä, jotta selviytyisit, säilyttäisit rauhan kaiken koti- ja yrittäjyyssäätämisen, ruuhkavuosien keskellä. Ja olen näistäkin niin samaa mieltä! Kuuntele lähetyksestä vinkit ja tee vuodesta 2019 se vuosi, kun löysit energiasi uudelleen.

 

Ja tutustu Riinan Nordic Fit Mama -verkkokursseihin. Toivonpa että niitä olisi ollut tarjolla jo 7 vuotta sitten!

 

Linkit:

Nordic Fit Mama -verkkokurssit

Nordic Fit Mama Facebookissa

Nordic Fit Mama Suomi Instagramissa

Riinan suositus: Business For Punks -kirja

Comments

comments