08 Mira Merikanto: Miten teet bisneksestäsi kannattavaa?

08 Mira Merikanto: Miten teet bisneksestäsi kannattavaa?

 

Yritystoiminnan pitää olla kannattavaa, ainakin jossain vaiheessa, jos ei heti alussa. Mutta mihin asioihin sinun pitäisi kiinnittää huomiota, jotta se onnistuisi? Saatat yllättyä. Tässä jaksossa keskustelen tilitoimistoyrittäjä Mira Merikannon kanssa kannattavuudesta ja monesta muusta asiasta, kuten tietysti hänen tarinastaan ja äitiyden ja yrittäjyyden yhdistämisestä.

 

Mamaonbis Podcast osa 8

 

Jos haluat kuunnella podcastin Spotifyssa, klikkaa tästä >>

Puhelimessa voit kuunnella podcastin myös:

iPhonessa tästä >>

Androidissa tästä >>

 

Tilaa tästä ”Tää on se vuosi” -Vuosisuunnittelu-webinaarin tallenne maksutta >>

 

Tervetuloa kuuntelemaan kahdeksatta podcast-jaksoa. 

 

Jos olet seurannut podcastejani ja olit mukana vuosisuunnitteluwebinaarissa (jonka muuten tallenteet voit vielä tilata), niin saatat ajatella, että koska tänään aihe jatkuu lähes saumattomasti vuosisuunnittelun jälkeen, tämä olisi ollut suunniteltua. No voin paljastaa että tämä on ihan silkkaa sattumaa.

 

Tein tämän haastattelun loppuvuodesta 2018, enkä ollut sillon edes ihan varma milloin laitan tämän ulos, mutta sattumalta, kuten tosi moni muukin asia, tämäkin loksahti loistavasti kohdalleen. 

 

Tänään nimittäin juttelen aidon, en halua sanoa kovan koska Mira on ihana ja empaattinen ihminen, mutta todellisen bisnesnaisen, yrittäjän, Mira Merikannon, Tilitoimisto Sukkelan perustajan kanssa.

 

Mira antaa vinkkejä muun muassa yhtiömuodon ja kirjanpitäjän valintaan sekä lopuksi huippuvinkkejä siihen, miten teet yrityksestäsi kannattavan.

 

Niin rakastan sitä tapaa miten Mira näkee asiat niinkuin ne on, ei rönsyile tai epäröi, vaan näkee asiat selkeästi monelta kantilta. Mira on älyttömän fiksu ja luotettava ja siksi mäkin olen hänen asiakkaansa. 

 

Mira Merikanto perusti ensimmäisen yrityksensä 20-vuotiaana. Podcastissa kuulet hänen tarinansa yrityksen perustamisesta, äidiksi tulemisesta, menestyksestä, yrityksen myynnistä ja alan vaihdosta. Ja uudesta menestyksestä. Mira on kasvun tiellä ja tietää, miten yrityksen saa menestymään, joten kannattaa kuunnella!

 

 

Comments

comments