Kevään paras yrittäjätapahtuma?

Kevään paras yrittäjätapahtuma?

posted in: Yrittäjyys | 3

 

Yrittäjille järjestetään keväisin paljon tapahtumia, joten päätin selvittää eri lähteistä, mihin kaikkeen voisimme osallistua. Mikä on mielestäsi kevään paras yrittäjätapahtuma? Mihin näistä osallistut? Puuttuuko listalta joku yrittäjätapahtuma?

 

Yrittäjätapahtumia järjestävät Suomessa monet eri tahot. Tätä artikkelia koostaessani yllätyin itse asiassa miten huonosti tietoa löytyy. Onko mitään tapahtumia? Mistä ne löytyvät? Kun googlaan yrittäjätapahtuma, en löydä näitä kaikkia tapahtumia ensimmäiseltä sivulta. Sattumalta Oma Yritys -tapahtumasta tuli juuri kirjoittaessani meili, joten se pääsi mukaan listalle.

 

Maaliskuun yrittäjätapahtuma: Oma Yritys 14

Kaksipäiväinen yrittäjätapahtuma Wanhassa Satamassa, järjestetään jo 19. kertaa. Nämä ovat tapahtumista eniten kuin messut, joissa on myös seminaareja, puheenvuoroja ja paljon mielenkiintoista asiaa. Täällä on puhumassa ihana Enbuske, Arman Alizad, Hub Helsinki, Timo Lappi ja monia muita.

Kenelle: kaikille kiinnostuneille, ilmainen (ilmoittautuminen)

Wanha Satama, Helsinki 18.3.2014 klo 8.30-16.00 ja 19.3.2014 10-16

 

Huhtikuun yrittäjätapahtuma: Valtakunnalliset Yrittäjänaispäivät 2014

Kolmepäiväinen tapahtuma on Yrittäjänaiset ry:n vuoden päätapahtuma. Esiintymässä muun muassa Marja Drockila, Merja Larivaara ja Anu Nauravainen.

Kenelle: jäsenille, maksullinen

Porvoossa Haikon Kartanossa 4.-6.4.2014

 

Toukokuun yrittäjätapahtuma: Yritystä Stadiin 2014

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjien vuoden päätapahtuma. Tilaisuus järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, ja omasta mielestäni se on parantunut vuosi vuodelta. Paikalla puhumassa muun muassa ihana Enbuske ja luovuudesta puhumassa Alf Rehn.

Kenelle: kaikille yrittämisestä kiinnostuneille, ilmainen

Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla 8.5.2014 klo 11-18

After Work -tapahtuma klo 18-21 (maksullinen)

 

Toukokuun yrittäjätapahtuma: Ruusun päivä 2014

Suomen Yrittäjänaiset ry:n ja Naisyrittäjyyskeskuksen järjestämä yrittäjien verkostoitumistapahtuma. Paikalle saapuu noin 200 naisyrittäjää ympäri Suomen. Auditoriossa esityksiä ja BioRexin aulassa kahvittelua ja vapaata verkostoitumista.

Kenelle: kaikille yrittäjille, ilmainen (ilmoittautuminen)

BioRexissä Helsingin Lasipalatsissa (Mannerheimintie 22-24) tiistaina 13. toukokuuta kello 12-18

 

Kesäkuun yrittäjätapahtuma: Get Together 2014

Suomen Yrittäjien Nuoret Yrittäjät järjestävät kerran vuodessa Get Together -tapahtuman. Viime vuonna se oli Turussa ja tänä vuonna se on Kokkolassa. Tilaisuudessa palkitaan Vuoden Nuori Yrittäjä. Tapahtuman teemana Tulevaisuuden yritys.

Kenelle: nuorille yrittäjille, maksullinen

Kokkolassa 5.-6.6.2014

 

Tässä suurimmat tilaisuudet, joita tänä keväänä on ja joihin matkustetaan ympäri Suomen. Oletko ollut näissä? Mikä on mielestäsi kevään paras yrittäjätapahtuma? Tiedätkö tapahtumista muissa maissa, joihin meidänkin kannattaisi lähteä?

 

Toivotan kaikille mukavaa verkostoitumiskevättä ja avointa mieltä tutustua uusiin ihmisiin. Koskaan ei tiedä, mihin uudet tuttavuudet johtavat! Lue täältä myös vinkkini uudelle verkostoitujalle. Tule myös mukaan mamaonbislounaille, ja ehkä järjestämme vielä muitakin tapahtumia. Veikkaan, että yrittäjätapahtumien joukkoon mahtuu vielä uusia tapahtumia… Mitä jos järjestäisimme yhdessä oman mamaonbis-tapahtuman? Turun Get Togetherissä oli mielestäni loistavasti huomioitu myös lapset ja puolisot, se olisi hienoa, etenkin jos tapahtumaan osallistuminen edellyttää yöpymistä. Minkälainen tapahtuma olisi sinun mieleesi? Mikä tekee tapahtumasta hyvän?

 

Oma listani olisi:

– jotain uutta tietoa yrittämisestä, opittavaa ja hyötyä

– samanhenkisiä ihmisiä, ihania uusia tuttavuuksia, iloa

– jotain järjestettyä, jotain raikasta, jotain uutta, virkistäytymistä

– elämyksiä, jotain unohtumatonta!

 

Nyt on siis paljon kommentoitavaa, kerro rohkeasti mielipiteesi kevään parhaasta yrittäjätapahtumasta, tai jos mikään näistä ei miellytä, mikä olisi paras mahdollinen tapahtuma, johon lähtisit mukaan?

 

photo credit: Sean Molin Photography via photopin cc

Comments

comments

3 Responses

 1. Pirre Niilijärvi-Kekkonen
  | Vastaa

  Itse olen ajatellut mennä tänäkin vuonna Oma Yritys 14 -tapahtumaan. Viime vuonna siellä oli useampi hyvä luento!

  • Anja Kadziolka
   | Vastaa

   No mutta sielläpä sitten nähdään!

 2. Anna Jalava
  | Vastaa

  Tämä lista ei yllä vielä syksylle, mutta onneksi kalenteri yltää. Kannattaa lisätä kalentereihin myös jo kuudetta kertaa järjestettävä Vuoden Veemäisin Yrittäjätapahtuma, 20.11.2014 Leppävaarassa. Lisätietoa tulee osoitteeseen http://www.veemaisin.fi (josta tällä hetkellä pääsee vielä tutustumaan viime vuoden ohjelmaan).
  Lisää pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Vantaa) nuorten yrittäjien tapahtumia myös esim. osoitteessa yee.fi (päivitän listaa vielä tänään!)

Leave a Reply

Laske myös tämä: *