Mamaonbis Bisneskoulu on avattu!

Mamaonbis Bisneskoulu on avattu!

posted in: Markkinointi | 0

 

(Korjaus: Bisneskoulu siirtyi omalle domainilleen bisneskoulu.fi syksyllä 2015!)

 

Yksi yrittäjän unelmien toteuttamisen kulmakiviä on se, että yritystoiminta sujuu. Kun rahaa tulee riittävästi, voi joskus rauhoittua hoitamaan myös itseään. Ja perhettään. Siksi on tärkeää että myynti vetää, kassa kilisee ja ovipumppu soi (lisää kliseitä..?). Eli rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Yrittäjä-äidin pyhä kolminaisuus on perhe, yritys ja itse. Ei aina tässä järjestyksessä, mutta usein.

 

Bisneskoulun kurssit on suunniteltu sellaisille yrittäjille tai yrittäjiksi tahtoville, joilla on vain vähän aikaa käytettävissään opiskeluun. Kurssit koostuvat lyhyistä videoista, jotka on selkeästi otsikoitu ja jaettu aiheittain eri osioihin. Kursseissa on mukana tehtäviä, jotka ohjaavat sinua miettimään omaa yritystäsi. Tehtävät ovat sinulle itsellesi, kurssiin ei sisälly niistä palautetta. Otan kuitenkin mielelläni vastaan palautetta ja kysymyksiä, jos sinua jäi kurssin jälkeen jokin asia askarruttamaan!

 

Kurssin koulutusvideot voit katsoa milloin vain haluat, tietokoneella tai mobiililla, kunhan verkko toimii. Näin käytännössä, voisit esimerkiksi kouluttautua samalla, kun kylvytät jalkojasi. Yrittäjä-äidin elämää helpottaa huomattavasti se, että voi tehdä useampaa asiaa samaan aikaan.

 

Koulun ensimmäisenä kurssina on Digitaalisen markkinoinnin verkkokurssi, jossa opit, miten voit itse optimoida sivusi näkymään Googlessa ja houkuttelet asiakkaita verkkosivuillesi, ja mikä tärkeintä, aktivoit heidät jättämään yhteystietonsa!

 

Kurssin aiheet: Digitaalinen markkinointi –  Strateginen suunnittelu – Verkkosivut – Sisältömarkkinointi –
Sosiaalinen media – Hakukoneoptimointi, SEO – Verkkomainonta – Sähköpostimarkkinointi – Mobiilimarkkinointi

 

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *