Mamaonbis-lounas ja uusi Planner

Mamaonbis-lounas ja uusi Planner

posted in: Mamaonbis | 1

 

Maanantaina oli ensimmäinen mamaonbis-lounas! Tapasimme yrittäjä-äitien kanssa Silvoplee-kasvisravintolassa Helsingissä. Mukana oli mielenkiintoinen kokoonpano: vaatteiden verkkokauppias, kaksi graafista suunnittelijaa, kirjanpito- ja hyvinvointialan yrittäjä sekä tyylikonsultti. Yhteensä meitä oli kuusi, vaikka ilmoittautuneita oli kahdeksan. Kaksi yrittäjää joutuivat perumaan tapaturman vuoksi. Poissa ei siis oltu, jos ei käsi ollut murtunut tai ensiavussa paikattavana.

 

Ensimmäinen tapaaminen meni tutustumisen merkeissä. Kuten ehkä arvaat, puhuimme niin lapsista kuin yrittämisestä, toimitiloista, omasta ajasta, yrittämisen haasteista ja kunkin tämänhetkisestä tilanteesta. Ehkä arvaat myös, että pari tuntia hurahti tuosta vaan.

 

Mamaonbis-lounaat ovat avoimia, rentoja ja välittömiä tilaisuuksia, joista sovitaan Mamaonbis Linkedin-ryhmässä, twiitataan Twitterissä hashtagilla #mamaonbislounas. Kuka tahansa voi ehdottaa Mamaonbis-lounasta, jos haluaa vertaistukea muilta yrittäjä-äideiltä tai verkostoitua, etsiä yhteistyökumppania tai vain kaltaistaan seuraa.

 

Ensimmäisellä lounaalla tuli jo runsaasti uusia ideoita jatkotoimintaan. Lounaiden lisäksi järjestämme jatkossa myös virkistäytymis- ja verkostoitumistilaisuuksia, jotka alkavat ensi vuoden alussa. Tule mukaan LinkedIn-ryhmään ja sähköpostilistalle (sivun oikeasta yläreunasta), niin pysyt mukana!

 

Tiistaina ilmestyi toinen painos Plannerista, johon on tehty uudistuksia.

Comments

comments

One Response

  1. […] p.s. Lisää mamaonbis-lounaasta ja muusta tulevasta löydät Mamaonbis.fi -sivuilta […]

Leave a Reply

Laske myös tämä: *