Mamaonbis pääsi lehteen!

Mamaonbis pääsi lehteen!

posted in: Mamaonbis | 0

 

Viime viikolla sain sähköpostia Kouvolan Sanomista. He olivat lukeneet lähettämäni lehdistötiedotteen Mamaonbis-sivustosta ja yrittäjä-äitien yhteisöstä. Ilokseni he olivat kiinnostuneet aiheesta ja päättäneet tehdä siitä jutun. Perjantaina he haastattelivat minut puhelimitse. Jutussa kirjoitettiin paikallisesta yrittäjä-äidistä ja Mamaonbis-sivustosta, ja minusta. Eikä näköjään mitään pikkujuttua, vaan kokosivun juttu, joka oli isosti esillä lehden ensimmäisellä sivulla.

 

En ehkä ole kertonut, olen syntynyt Kouvolassa. Kouluun menin Keski-Suomessa ja yksitoistavuotiaana pääkaupunkiseudulla. Viitisen vuotta sitten muutimme Vantaalta Vihtiin. Yritykseni perustin aikoinaan Helsinkiin ja siellä se on yhä. Olen siis asunut vähän siellä sun täällä ja vanhempani ovat kotoisin ihan muualta kuin missä itse olemme perheenä asuneet. Sukua on niin pohjoisessa, keskellä Suomea kuin lounaisosassa. On jännä lukea lehdestä, että olen kotoisin Kouvolasta, kun oikeastaan olen itse ajatellut, että en ole kotoisin oikein mistään. Kiitos siis Kouvolan Sanomat!

 

KouvolanSanomissa

 

Päätin julkaista jutun tässä kokonaisuudessaan. Jutun päähaastetelulla, Sari Laitisella on hyviä pointteja. Tokaluokkalaisen kanssa onkin varmasti ihan toiset haasteet kuin kaksivuotiaan kanssa. Mutta kuten Sari sanoo, yrittäminen on valinta. Kaikessa on hyvät ja huonot puolensa. Yrittämisessä on kuitenkin enemmän niitä hyviä!

 

Lehdessä julkaistiin myös minusta ottaneen kuvaajan, Anne Jensen-Eriksenin kuva. Klikkaa artikkelin kuvaa niin näet sen suurempana.

 

Mamaonbis_juttu
Artikkeli Kouvolan Sanomien Talous-osiossa, s. 10 lauantaina 9.11.2013

Jos et näe lukea kuvasta, tässä juttu Mamaonbis-osiosta vielä tekstinä:

”Verkostoitumalla helpotusta arkeen

Kouvolasta kotoisin oleva yksityisyrittäjä ja kahden lapsen äiti Anja Kadziolka on joutunut aloittamaan oman markkinointi- ja viestintäpalveluja tarjoavan yrityksensä kolme kertaa lähes puhtaalta pöydältä. Vihdissä asuvan Kadziolkan äitiyslomien aikana valtaosa hänen asiakaskunnastaan lähti hankkimaan tarvitsemansa palvelut muualta.

– Yrityksen uudelleenkäynnistys oli raskasta. Lasten hoitamisen, perhe-elämän ja yrittämisen yhdistäminen on haaste. Yrittäjä-äitien aktiivinen verkkoyhteisö puuttui, joten päätin luoda sellaisen, Kadziolka kertoo.

Lokakuun 2. päivänä Kadziolka avasi Mamaonbis.fi-verkkosivun, joka on suunnattu yrittäjä-äideille. Sivusto tarjoaa vastauksia yrittäjä-äitien kysymyksiin sekä tukea ja vinkkejä.

– Vaikkapa Inarin syrjäseudulla asuva äiti voi pyörittää verkkoyritystä kotoaan. Verkkosivusto antaa hänelle ohjeita ja tärppejä, kuinka toimia.

Kadziolka on kehittänyt myös Mamaonbis-plannerin, jonka avulla kiireinen yrittäjä-äiti voi helpommin suunnitella ja jaksottaa elämänrytminsä. Planneri antaa apua tavoitteiden asettamiseen, to-do-listojen suunnitteluun, itsensä hoitamiseen ja yritystoiminnan tehostamiseen.

– Plannerin myynnillä rahoitan Mamaonvis-sivuni. Jatkossa pyrin myös pitämään enemmän ja enemmän koulutuksia sekä mainostamaan sivustoa nykyistä paremmin, Kadziolka kertoo.

Palaute sivustosta on ollut pelkästään positiivista. Jo ensimmäistä Kadziolkan sivulle kirjoittamaa blogikirjoitusta jaettiin Facebookissa 73 kertaa.

– Se kertoo siitä, että ihmiset ovat kokeneet sivuston tarpeelliseksi. Osa sivuston käyttäjistä on kehunut sitä kullanarvoiseksi.

Jatkossa Mamaonbis tarjoaa myös verkkokursseja, tapahtumia, hemmottelua, kilpailuja ja kirjallisia tuotoksia.”

Artikkeli Kouvolan Sanomissa lauantaina 9.11.2013. Kirjoittaja Samppa Rautio.

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *