Mamaonbisjoulut ja ”laulava kuningatar”

Mamaonbisjoulut ja ”laulava kuningatar”

posted in: Mamaonbis | 0

 

Nyt kun joulu on ovella, on ehkä viimeistään aika raportoida pikkujouluista. Tapasimme 24 mamaonbis-yhteisön jäsenen kanssa Studio Onnin tiloissa torstai-iltana 27.11. Ohjelmaa meille oli vetämästä MusaamoProsta Anna Jalava ja Leena Koivisto. Tarjolla oli herkullisia salaatteja ja kalaa sekä jälkiruokaa Milisfoodista.

 

Loistava yhteensattuma (ei suunniteltu juttu) oli se, että olimme valmiiksi valokuvastudiolla ja ammattivalokuvaajan käsissä. Artikkelin kuvat on ottanut Niina Stolt.

 

lohta

tomaatteja

 

Illan ohjelma oli visusti suojeltu salaisuus, joka paljastui vasta ohjelman alussa. Jokaisen panosta vaadittiin, sillä tavoitteena oli laulaa, soittaa ja esittää yhdessä Elastisen Naurava kulkuri!

 

Koko homma aloitettiin tietysti ruoan jälkeen harjoittelemalla nauramista, ja toki myös hirnahtelua. Tuloksena oli valtava äänekäs naururemakka, jolle ei loppua näkynyt. Hauska juttu ”väkisinnauramisessa” on se, että lopulta ei voi olla nauramatta ihan oikeasti.

 

mamaonbisjoulut2

 

Jokaisella oli rankka syksy takana ja veikkaan, että monelle pieni irrottelu oli tervetullutta.

 

”Elän täysillä hetkessä matkalla nauttien retkestä”

 

Kun naurut oli naurettu, kävimme hommiin. Lauluryhmä sanoitti laulua hieman uusiksi, vaikka sana jo ennestään sopivat hyvin elämäämme. Naururyhmä jatkoi nauramista ”hiihhihihihehehee…” ja rytmiryhmän harjoitellessa rytmejä tanssiryhmä harjoitteli ”muuvejaan”.

 

millamamaonbisjoulut

 

lauluryhmamaonbisjoulut

 

Lämmin kiitos kaikille Mamaonbisjouluihin osallistuneille, ja SUURI kiitos Musaamolle aivan mahtavasta ohjelmasta, jonka aikana opimme tuntemaan toisiamme paremmin ja pääsimme heittäytymään, repeilemään ja rentoutumaan. Ja yhtä suuri kiitos Niina Stoltille, että pääsimme upeisiin tiloihin viettämään pikkujouluja.

 

Vaikka saimme laulun äänitteen kuultavaksi, en julkaise sitä tässä. Kuuntele laulu tästä ja tapaile samalla alla olevia, meidän noin 15 minuutissa muotoilemiamme sanoituksia.

 

 

Naurava kuningatar

Nauraen kuljen kuin kuningatar oisin.

Kirjavat vaiheeni kertoa mä voisin.

Duuni lähtee duurilla

yritys ei synny tuurilla.

Ei ihme vaan sun pitää tehdä se

harvoin vapaalla ollaan me

Ilo irti mistä ikin lähtee.

Sata prossaa mitä ikinä teen.

Vähempäänkään en tyydy

ja tää hymy, se ei hyydy.

Lasken  läppärin ihan hetkeksi

työ vie se on refleksi.

Kuljetuna joka pitäjää

tunne en mä koti-ikävää.

Työ siellä missä asiakas on.

Suoraan päikystä toimistoon.

Yrittäjä laulaa ja matkustaa

ja niin duunini jatkuu taas.”

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *