Mikä sinua kiinnostaa?

Mikä sinua kiinnostaa?

posted in: Mamaonbis | 0

 

Nyt on aika tehdä lukijatutkimus!

 

Mitä kirjoituksia blogissani olet mieluiten lukenut? Minkälaista palautetta haluaisit antaa? Mistä aiheista haluaisit jatkossa lukea?

 

Kun perustin Mamaonbis-blogin reilu puoli vuotta sitten, aloitin julkaisemalla viisi artikkelia perättäisinä päivinä. Alkupuristuksen jälkeen olen julkaissut 1-3 artikkelia viikossa. Sivun alareunasta voit selata kirjoituksia joko aikajärjestyksessä tai kategorioittain. Ja jos haluat tutustua blogin alkumetreihin, lue tästä ensimmäinen bloggaukseni. Millä fiiliksillä olin puoli vuotta sitten? Into ei tästä ole laskenut, vaan päinvastoin!

i
i

i

 

Nyt toivon, että voisit käyttää muutaman minuutin palautteen antamiseen. Kyselyssä on vain 10 kysymystä. Vaikka nyt on kyse lukijatutkimuksestani, en voi olla vinkkaamatta näistä käyttämistäni ilmaisista verkkotyökalusta. Ne ovat mainioita!

 

Tee tutkimuksia ja mainosvideoita ilmaiseksi!

 

Jos et vielä itse ole tehnyt tutkimuksia verkossa, käypä tutustumassa SurveyMonkey-palveluun. Se on todella hyvä työkalu kyselyiden, tutkimusten ja asiakaspalautteen kyselyyn, erilaisten äänestysten ja arvontojen toteuttamiseen.

 

Kokeilin myös ilmaista Animoto ohjelmaa, jossa voi todella helposti luoda tällaisia 30 sekunnin videopätkiä. Animoto on hauska työkalu kaikenlaisen tiedottamisen tehostamiseen, vaikkakin ilmaiseen puoleen minuuttiin onkin vaikea saada kaikkea mahtumaan. Mutta hyvä puoli on siinä, että palvelu ”pakottaa” tiivistämään, tiivistämään ja tiivistämään sanomaa. Eikä ainakaan katsoja ehdi pitkästymään!

 

Siirry nyt vastaamaan kyselyyn ja osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa Digitaalisen markkinoinnin kahdeksan viikon verkkokurssin (arvo 179 e)! Siirry tutkimuksessa alaspäin hiirellä ”scrollaamalla” sen päällä. Vastata voit kuun loppuun asti, mutta tee se mielellään heti, sillä usein nämä muuten unohtuvat… Kiitos etukäteen!

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Kiitos vastaamisesta!

 

i

i

photo credit: Camdiluv ♥ via photopin cc

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *