Miten Planneria käytetään?

Miten Planneria käytetään?

posted in: Ajanhallinta | 0

 

Mistä Mamaonbis Plannerissa oikein on kyse? Ja miten sitä käytetään?

 

Olen lähettänyt Plannereita jo ympäri Suomen ja saanut siitä ihanaa palautetta. Eräs ystäväni selitti minulle puhelimessa, kuinka Planner ohjaa häntä kohti unelmiaan. Aivan! Tunnen kylmiä väreitä selkäpiissäni joka kerta kun kuulen, että joku on päässyt avullani pikkuisenkin askeleen lähemmäs tavoitettaan. Että sillä mitä teen, on todella suurempaa merkitystä!

 

Planneria ovat tilanneet hyvinvointi- ja kauneusalan yrittäjät, markkinointi- ja viestintäyrittäjät, käsityöläiset, kirjanpitoyrittäjät, arkkitehdit, ohjelmistoyrittäjät, työssäkäyvät äidit, äidit, jotka eivät käy töissä, äidit, jotka haaveilevat omasta yrityksestä, äidit, jotka eivät kestä nykyistä työpaikkaansa. Olen tullut siihen tulokseen, että Planner ei istu pelkästään yrittäjien käyttöön, vaan kaikkien niiden, joilla on unelma. Unelma, joka vain odottaa toteutumistaan.

 

Plannerissa on tavoitesivujen ja kalenterin lisäksi myös päivä- ja viikkorutiinisivut, projektisuunnitteluun 10 aukeamaa ja oma osionsa markkinoinnin suunnitteluun: strategia, tuote & lupaus, kohderyhmä & kanavat, sosiaalinen media sekä blogisuunnittelu. Some- ja blogisuunnitelmista voi siirtää suunnitellut aikataulut viikkorutiiniin, jotta ei jää päivityksiä väliin.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *