Plannerin uudistettu toinen painos

posted in: Ajanhallinta | 0

 

Mamaonbis Plannerin ensimmäinen painos myytiin loppuun ennätysajassa. Plannereiden suosio yllätti minut todella positiivisesti! Olen saanut aivan mahtavia palautteita, innostuneita puheluita ja tavannut todella ihastuneita Plannerin tulevia käyttäjiä, jotka vahvistavat alkuperäisen ajatukseni siitä, miten tarpeellinen tuote Planner on. Parasta on se, miten innoissaan muutkin Plannerista ovat.

 

”Tällaisen juuri tilasin universumilta, ja tässä se nyt on!” puhelu tilaajalta

 

Tilaajat ovat eri ikäisiä, heillä joko on tai ei ole omaa yritystä. Joukossa on äitejä mutta myös lapsettomia. Muutama miespuolinenkin tilaaja on (vaikka epäilen että kyseessä on joululahja). Yksi yhdistävä tekijä tuntuu olevan juuri se, että elämä halutaan järjestykseen, tai sitten ahdistava työpaikka työntää kohti muutoksia, esimerkiksi yrityksen perustamista. Todella moni tuntuu juuri nyt miettivän tosissaan sitä, mitä oikeasti haluaa elämässään tehdä.

 

”Tässähän on se juttu, että se ohjaa toteuttamaan tavoitteensa.” tulevan käyttäjän oivallus

 

Ihanista palautteista rohkaistuna päätin painattaa Plannereita lisää ja uusi painos valmistuu jo ensi tiistaina!

 

Plannerin uuteen painokseen on tehty muutamia korjauksia. Suurena syynä se, että Planner piti saada ohuemmaksi, jotta se tulisi tilaajalle suoraan kotiin, eikä sitä tarvitsisi hakea pakettiautomaatista tai Postista.

 

  • Ainoa, mitä pystyin poistamaan, oli projektiosuus, joka ei mielestäni suoraan liity Plannerin ideaan. Myös muistiinpanosivuja jouduttiin vähentämään. Nyt niitä on 10 kpl entisen 30 sijasta. Muilta osin sisältö on aivan sama kuin ensimmäisessä painoksessa.
  • Paksu, kova kansi oli vaihdettava ohuempaan pehmeään. Pehmeä kansi tulee istumaan paremmin myös sisältösivuihin, tehden Plannerista entistä kompaktimman ja helpomman kuljettaa mukana.
  • Planner on yhä painettu kierrätysmateriaalille, ja nyt myös kansi on kierrätysmateriaalia!

 

Näin Planner kehittyy jo tässä vaiheessa. Jatkossa enemmän teidän avullanne, sillä uudistan sitä toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Kokemus näyttää sen, miten viikkosuunnitteluaukeama palvelee, miten tavoitteet saadaan toteutumaan ja mitä lisäosia tai muutoksia Planneriin kannattaisi tehdä.

 

Huom. Uusia kuvia Plannerista julkaisen mahdollisimman pian. Toistaiseksi kaikki tällä sivustolla olevat kuvat Plannerista ovat ensimmäisestä painoksesta. Sisäsivut näyttävät toki samanlaiselta, muutos näkyy lähinnä vain kannessa.

 

Jos et vielä tilannut Planneria, tee se nyt. Vielä ehdit myös antamaan sen joululahjaksi!

 

Vuoden 2014 lähtölaskenta alkaa: jäljellä 18 päivää ja 13 tuntia ja 30 minuuttia!

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *