Selaa Planneria tästä

posted in: Ajanhallinta | 0

Viimeisen viikon aikana olen tehnyt kovasti töitä sen eteen, että voisin esitellä Mamaonbis Plannerin mahdollisimman kattavasti. Olen ottanut kuvia, kirjoittanut tekstiä ja nyt myös yritän saada aikaan kelvollisia videoita. Videot ovat huikean hyvä tapa kertoa tuotteesta. Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Vaikka valaistus voisi olla parempi, mutta tätä tämä nyt on, täällä Suomessa. Eilen kun tein tämän, aurinko ei tuntunut nousevan koko päivänä…

 

Moni ihmettelee, miksi vielä tehdään paperisia kalentereita, kun on siirrytty sähköisen kalenterin käyttöön. Itse en ajattele, että paperituotteen käyttö on ”mennyttä maailmaa”. Uskon, että paperiset tuotteet, kuten kirjat, tuovat tervettä vastapainoa digitaaliselle maailmalle. Toki käytän itsekin sähköistä kalenteria, ja puhelin onkin hyvä laittaa muistuttamaan kaikesta mahdollisesta, mutta Planner on enemmän kuin kalenteri, se on työkirja elämän ja työn suunnitteluun.

 

Uskon myös vahvasti, että nyt, kun olemme oppineet käyttämään digitaalisia laitteita, meidän pitäisi opetella myös niistä pois. Emme ole sähköpostin orjia ja kaikkeen ei tarvitse vastata heti. Toki ihmiset ovat erilaisia, ja tiedän, että jotkut todella eivät kaipaa sähköisen kalenterin rinnalle visuaalista näkymää viikostaan. Mutta niin on varmasti ollut aina. Meitä, jotka haluavat nähdä kokonaisuuden yhdellä silmäyksellä, on monta, emmekä ole katoamassa ajan saatossa.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi Planner:

 

1. Kuinka usein sinulle kotona huomautetaan, kuinka olet jatkuvasti tietokoneella tai älypuhelimessasi? Valitettaisiinko sinulle siitä, että olet jatkuvasti Planner kädessäsi?

2. Silmät väsyvät digitaalisten laitteiden ääressä eri tavalla kuin kirjan, tai Plannerin kanssa.

3. Kauniin Plannerin kanssa on mukava rentoutua sunnuntaina hetkeksi suunnittelemaan seuraavaa viikkoa.

4. Tyhjät sivut herättävät luovuuden. Ideat on nopea kirjoittaa ylös Plannerin ideaosioon, joka muuten koostuukin tyhjistä sivuista…

5. Plannerin kanssa olet enemmän läsnä ja pystyt kuuntelemaan sisäistä ääntäsi.

6. Planner ei piipitä, plimpitä, tai pidä muitakaan häiritseviä ääniä. Sulje puhelin. Sulje tietokone ja keskity Plannerin kanssa elämäsi suunnitteluun!

 

Tutustu Planneriin tarkemmin Mamaonbis Planner -sivun alasivuilla!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Laske myös tämä: *