Mamaonbis Boost on 4-5 päivää kestävä tapahtuma yrittäjä-äideille ja naisyrittäjille, jotka aidosti välittävät asiakkaistaan, yhteisöstä ja maailmasta. Tapaamme tapahtuman viikolla Mamaonbislounaalla ja live-koulutuksessa Helsingissä. Tapahtumaan voi osallistua Facebook-ryhmässä ja livenä lounaalla ja koulutuksessa.

 

Tarkoituksena on buustata bisnestä sekä itseä yrittäjänä, ja äitinä, verkostoitua sekä tarjota vertaistukea toisille yrittäjä-äideille.

 

Koska yrittäjä-äidin elämä on suloinen sekasotku verkostoitumista ja kurahousuja, on yrittämisen kannalta tärkeää kehittää niin osaamista yrittäjänä kuin taitoja huolehtia omasta hyvinvoinnistaan.

 

Tavoitteena tapahtumassa on auttaa yrittäjä-äitejä kehittymään niissä asioissa, jotka auttavat matkalla kohti omia unelmia. Ja tietysti nauttia samalla matkasta!

 

Mamaonbis Boost -tapahtumassa kouluttavat Mamaonbis yhteisön aktiiviset jäsenet. Oman alansa huippuammattilaiset. Tapahtuma on ”ultimate” vertaistukitapahtuma, sillä se on täysin ilmainen, itsenäinen, riippumaton, vapaamuotoinen, epävirallinen ja avoin kaikille yrittäjä-äideille.

 

Jokaisella tapahtumalla on oma aiheensa ja tavoitteensa. Tapahtuman sisällön räätälöi kyseisen alan asiantuntija, joka toimii yhteisön sparraajana viikon aikana.

 

Tapahtuma koostuu:

  • asiantuntijavierailusta Mamaonbis-blogissa
  • 3 päivää kestävästä sparrauksesta tehtävineen Mamaonbis Facebook-ryhmässä
  • keskustelusta, keskustelusta ja keskustelusta verkossa ja live-tapaamisissa
  • Mamaonbis-lounaasta ja maksuttomasta live-koulutuksesta (lounas maksetaan itse).

 

Mamaonbis Boost -tapahtuma kestää neljä päivää (ma-to), ja se huipentuu live-tapaamiseen, live-koulutukseen lounaalla, joka järjestetään Helsingissä.

 

Tapahtuman järjestäjinä Anja Kadziolka (anja(at)mamaonbis.fi) ja kyseisen tapahtuman kouluttaja. Tapahtuma järjestetään täysin yhteisön omin voimin eikä se saa julkista tukea tai rahoitusta.

 

Mamaonbis Boost 4/2017; Rutiinihaaste, 4.-7.9.

Opastamassa Leena Siitonen, Iloinen Aura

Mikä auttaisi meitä toteuttamaan rohkeasti ja sydämellä omaa juttua, vaikka ympärillä olisi epäilijöitä. Tai jos itse emme ole varmoja. Miten kuunnella intuitiotaan bisneksessä ja pitää yllä iloa tekemisessä, jos kaikki ei menekään ihan putkeen? 

”Kun löydämme elämäämme ilon, leikin ja keveyden, kaikki sujuu helpommin. Asiat loksahtelevat kohdalleen kuin itsestään, ilman ponnistelua, stressiä ja tiukkaa vääntöä.” Lue Leenan artikkeli Mamaonbis-blogissa

Mamaonbis Boost järjestetään Facebook-ryhmässä 4.9. alkaen. Lounaalla ja Leenan koulutuksessa tapaamme torstaina 7.9. klo 11.30 eteenpäin. Tutustu tapahtumaan tästä >>

Mukaan maksuttomaan tapahtumaan pääset liittymällä Mamaonbis Facebook-ryhmään.

 

 

Mamaonbis Boost 3/2017; Rutiinihaaste, osa 1, 15.-19.5.

Vetäjänä Anja Kadziolka, Mamaonbis & Bisneskoulu

Menestys on rutiineissa. Sen sijaan, että jäisimme sänkyyn makaamaan tai jumiin bisneksessämme, meidän pitää jatkuvasti pieni vauvanaskel kerrallaan kehittää itseämme ja osaamistamme, sekä pitää yllä hyvää kuntoa – keho, mieli ja sielu hyvinvoivina. Näin pystymme tekemään päätöksiä, uskallamme olla rohkeita bisneksessä sekä elämässä.

”Et ikinä muuta elämääsi, ennen kuin muutat jotain mitä teet päivittäin. Menestyksesi salaisuus on päivärutiineissasi.” John C. Maxwell

Tämä on Rutiinihaasteiden ensimmäinen osa, aiheesta jatketaan myöhemmin, sillä rutiineja ei kerralla muuteta. Tällä kertaa meitä live-tapahtumassa sparraa Johanna Rosnell-Varjo, joka on juuri käynnistänyt oman ”168 tuntia” -haasteensa.

Tapaamme ”livenä” 16.5. Helsingissä Helsingin Yrittäjien Yrittäjätilassa Kampissa.

Mukaan maksuttomaan tapahtumaan pääset liittymällä Mamaonbis Facebook-ryhmään.

 

 

Mamaonbis Boost 2/2017; Hyväksymishaaste 17.-21.4.

Kouluttajana Sari Paavilainen, Lupa olla minä

Yrittäjä, jolla on pienet lapset, saattaa helposti turhautua ajan riittämättömyyteen, kiireeseen, ja syyttää siitä itseään:

”Miksen pääse nopeammin eteenpäin, teenkö jotain väärin?” ”Olenpa huono, kun en taas saanut mitään aikaan!”

Kuulostaako tutulta? Tuntuuko ettet riitä joka paikkaan? Älä soimaa siitä itseäsi, vaan hyväksy asia. Asia vain on nyt näin, kun lapset ovat pieniä. Kun hyväksymme sen, että emme voi juuri nyt toteuttaa ideoitamme yrityksessä täysillä, pääsemme eteenpäin ilman stressiä. Ja niinhän työkin sujuu paremmin.

Hyväksymishaasteessa harjoitellaan viikon verran tunnistamaan ja työstämään tilanteita, joissa hyväksymisen kautta voisimme löytää elämään ja työhön lisää hyvinvointia, tehokkuutta, merkityksellisyyttä ja flow’ta.

Mukaan maksuttomaan tapahtumaan pääset liittymällä Mamaonbis Facebook-ryhmään.

 

 

Mamaonbis Boost 1/2017; Tietoisuushaaste 27.-31.3.

Kouluttajana Jonna Huomo, Mindstone –  www.mindstone.fi

Miksi Tietoisuus on yrittäjälle tärkeää? Koska olemme helposti innostuvia visionäärejä, saatamme joskus elää tulevaisuudessa. ”Sitku”-elämä on meille hyvin tyypillistä:
Rentoudun sitten kun saan tämän valmiiksi.”, ”Nautin elämästä enemmän sitten, kun pääsen tavoitteisiini.” Väkisin vääntäen ei aina tule hyvää jälkeä, oleellista on nauttia myös matkasta kohti unelmiaan. Luovuuden ja energian kannalta on tärkeää myös rentoutua välillä. Siksi yrityksen menestyksen kannalta on tärkeää myös se, että osaat pysähtyä. Mukaan tapahtumaan pääset liittymällä Mamaonbis Facebook-ryhmään.